ΕΙΜΑΣΤΕ Η..HANS BOODT MANNEQUINS

Προσαρμόζουμε κατά παραγγελία, σχεδιάζουμε, εξελίσσουμε και κατασκευάζουμε μανεκέν βιτρίνας. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας με την εγγύηση: της υψηλής ποιότητας, της ευέλικτης παράδοσης και της καλύτερης τιμής.

ΕΙΜΑΣΤΕ… ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΝΕΟΙ

Είμαστε άμεσοι, ευέλικτοι και έχουμε τη διάθεση να πειραματιζόμαστε.

Υποστηρίζουμε με πάθος τις δημιουργίες μας και εστιάζουμε στις ανάγκες σας. Με περισσότερη από 40 χρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο του retail, του visualmerchandising και της δημιουργικής άποψης σε θέματα βιτρίνας, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε το κάθε μανεκέν μας, προσδίδοντάς του ένα ιδιαίτερο χάρισμα, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε brand χρειάζεται το δικό του, μοναδικό χαρακτήρα.

Αυτό μας επιτρέπει να παράγουμε μανεκέν κατάλληλα για κάθε εταιρία είτε πρόκειται για καταστήματα υψηλής μόδας, πολυκαταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων ή για μεμονωμένες boutique. Στοχεύουμε στην εξέλιξη των προϊόντων μας και στη καινοτομία, πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

Η ιστορία μας ξεκίνησε μέσα σε μία βιτρίνα. Ο στόχος μας: να δημιουργούμε τις πιο ελκυστικές θεματικά βιτρίνες.

Το 2002, επεκτείναμε το όραμά μας καθορίζοντας το μέλλον μας – μετατρέποντας την έως τότε δραστηριότητά μας από δημιουργούς βιτρινών σε δημιουργούς χαρακτήρων που εμπνέουν για νέες τολμηρές ιστορίες στο παγκόσμιο σκηνικό του retail.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να είμαστε το σημείο αναφοράς στη δημιουργία μανεκέν βιτρίνας στο χώρο της μόδας.

Driven by craftsmanship, powered by innovation.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κούκλες βιτρίνας οι οποίες θα χαρακτηρίσουν και θα ενδυναμώσουν την εταιρική σας ταυτότητα, θα ταιριάξουν με το ύφος σας και θα προσδιορίζουν τη ταυτότητά σας. Θα είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Από το αρχικό σκίτσο στο τελικό προϊόν, μαζί θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό χαρακτήρα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Μέσα από την έμπνευση και τη καινοτομία να είμαστε οι πρωτοπόροι στις κούκλες βιτρίνας.

Ταξιδεύοντας στο κόσμο, αντλούμε την έμπνευσή μας βλέποντας διαφορετικές ιδέες να χρησιμοποιούνται με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Όχι μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά και στο χώρο της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, στο χώρο του κινηματογράφου και των Media. Η έμπνευση βρίσκεται παντού.

Εμείς στη HansBoodtMannequins προσθέτουμε τη δική μας πινελιά, Ολλανδικής καινοτομίας και δημιουργικότητας, προκειμένου να κατασκευάσουμε ένα μοναδικό και αυθεντικό προϊόν.

Γι’ αυτό το λόγο έχουμε πάθος για τη δουλειά μας.