ΜΠΟΥΣΤΑ

WE’VE GOT IT COVERED

Τα μανεκέν μας μπορούν να είναι μοναδικά όπως ακριβώς συμβαίνει με τους πραγματικούς ανθρώπους.
Όλα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για τη συλλογή αυτή είναι εναλλάξιμα έτσι ώστε να μπορεί καθένας να δημιουργήσει το δικό του, ιδιαίτερο, μπούστο ραπτικής.

Προσθέτουμε πάντα τη πινελιά της Ολλανδικής μας καινοτομίας, προκειμένου να δημιουργήσουμε προϊόντα μοναδικά. Τα ξύλινα αρθρωτά χέρια είναι τα εργαλεία εκείνα που μπορούν να δώσουν στο μπούστο τη κίνηση αλλά και τον χαρακτήρα που επιθυμείτε.

Link to: Paper Pulp

PAPER PULP

Fully biodegradable torso’s made from paper pulp with the usual touch of Hans Boodt Mannequins craftsmanship. We are constantly evolving product, product development and implementing innovations in a way that is good for business, people and planet. Discover more about our sustainable options here.

Follow a manual added link

TAILORED TORSOS

Η συλλογή Τailored της Hans Boodt mannequins δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη τέλεια επιλογή στην μόδα της υψηλής ανδρικής ένδυσης. Συνδυάστε τα νέα αξεσουάρ της ίδιας συλλογής, που προστέθηκαν για να ολοκληρώσετε τη παρουσίασή σας.

Follow a manual added link

SPORT ACCESSORIES

Ολοκληρώστε τη παρουσίασή σας με τις κούκλες από τη Sport συλλογή, με τα μπούστα Sport.

DIJCKMAN AND DIJCKMAN

Κλασσικά μπούστα με πολλά διαφορετικά εξαρτήματα προβολής για την ολοκληρωμένη παρουσίαση των ειδών σας.

INVISIBLES

Η συλλογή Invisibles display, σχεδιάστηκε για την απόλυτη παρουσίαση ενδυμάτων. Η συλλογή είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τη φωτογράφηση των ρούχων αλλά και για την ιδιαίτερη παρουσίασή τους στη βιτρίνα σας.

TORSO

Η απλότητα είναι το κλειδί. Τα μπούστα αυτά αποτελούν βασικά εργαλεία για τη σωστή παρουσίαση.