ΑΞΕΣΟΥΑΡ

MUSE ACCESSORIES

Γνωρίστε τη συλλογή αξεσουάρ Muse. Με τη προσθήκη νέων αξεσουάρ προβολής μπορείτε πλέον να παρουσιάσετε, με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο, υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Παπούτσια, εσώρουχα, τσάντες,……Οποιοδήποτε αξεσουάρ θα προβληθεί με άψογο τρόπο.

Follow a manual added link

TAILORED ACCESSORIES

Η συλλογή Tailored της Hans Boodt mannequins δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη τέλεια επιλογή στην μόδα της υψηλής ανδρικής ένδυσης. Συνδυάστε τα νέα αξεσουάρ της ίδιας συλλογής που προστέθηκαν για να ολοκληρώσετε τη παρουσίασή σας.

SPORT ACCESSORIES

Διευρύνετε τη παρουσίασή σας με τις Sport κούκλες μας, συνδυάζοντας τες με τα αξεσουάρ της ίδιας συλλογής.

Follow a manual added link

BLEND ACCESSORIES

Διευρύνετε τη παρουσίασή σας με τις Blend κούκλες μας, συνδυάζοντας τες με τα αξεσουάρ της ίδιας συλλογής.

ADMIRABLES

Ακόμη και τα πιο μικρά αντικείμενα πολυτελείας χρειάζονται ένα διακεκριμένο τρόπο για να προβληθούν σωστά. Η συλλογή Admirables δημιουργήθηκε ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό.

BASICS

Βρείτε επιλογές από πόδια και μπούστα που καλύπτουν τις ανάγκες σας στη συλλογή Basic.

DIJCKMAN AND DIJCKMAN

Κλασσικά μπούστα σε συνδυασμό με αντίστοιχης αισθητικής αξεσουάρ προβολής για να συμπληρώσετε ολοκληρωμένα τη παρουσίασή σας.

INVISIBLES

Η συλλογή Invisibles display, σχεδιάστηκε για την απόλυτη παρουσίαση ενδυμάτων. Η συλλογή είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τη φωτογράφηση των ρούχων αλλά και για την ιδιαίτερη παρουσίασή τους στη βιτρίνα σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Έχετε κάποια απορία σχετικά με αυτή τη συλλογή ή θα θέλατε κάτι ιδιαίτερο? Ενημερώστε μας συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα.