EUROSHOP

CREATING CHARACTERS

16-20 February Dusseldorf, Germany.

Ήταν υπέροχα. Είχε επιτυχία. Ήταν εκπληκτικά. Σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε.

DYNAMIC CHARACTERS
// DESIGNED TO MOVE

Σε μία συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία καινοτομίας οφείλουμε να είμαστε πρωτοπόροι. Σήμερα τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα ένδυσης εμπεριέχουν στη συλλογή τους σπορ ρούχα. Ο λόγος είναι απλούστατος αφού η άθληση έχει ενταχθεί στη καθημερινότητα μας και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τη μόδα.

Γι’ αυτό το λόγο σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε μία ολοκληρωμένη αθλητική συλλογή η οποία αποτελείται από 49 και πλέον διαφορετικές πόζες.

LET ME BE YOUR MUSE.

Η MUSE είναι μία συλλογή που αποπνέει ομορφιά και αποτελεί πηγή έμπνευσης. Απεικονίζει τη δημιουργική ενέργεια και τη θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας και διατίθεται σε εκλεπτυσμένες, κομψές και συμμετρικές πόζες. Οι ψιλόλιγνες φιγούρες χαρακτηρίζουν τη συλλογή που αποτελείται από 18 διαφορετικές κινήσεις. Έχοντας σαν στόχο τη καλύτερη προβολή του ρούχου, η Muse Ton- Sur- Ton και η Muse Articulated αναδεικνύουν τη κομψότητα της συλλογής. Δίπλα- δίπλα, πλάτη-πλάτη ή πρόσωπο με πρόσωπο, οι κούκλες βιτρίνας της συλλογής Muse, έρχονται σε απόλυτη αρμονία καθρεφτίζοντας η μία την άλλη.

Η τέλεια συμμετρία.