Muse ton sur ton collection

MUSE

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ

LET ME BE YOUR MUSE

Στη Hans Boodt Mannequins προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε λύσεις και προτάσεις που προσομοιάζουν με λευκό καμβά ο οποίος μπορεί με τη δική σας πινελιά,να μετατραπεί στο δικό σας έργο τέχνης. Αυτό κάναμε και με τη συλλογή Muse Ton-sur-Ton, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως η βάση της γενικότερης συλλογή Muse. Η συλλογήMuse Ton-Sur-Ton περιλαμβάνει 18 κομψές πόζες από άμορφες κούκλες σε απαλό ματ χρώμα δέρματος. Με τρείς διαφορετικές επιλογές σε πρόσωπα και αμέτρητες δυνατότητες σε φινιρίσματα, υφάσματα, περούκες και μακιγιάζ, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Μούσα.

SIDE BY SIDE

____

BACK TO BACK

____

FACE TO FACE

____

    ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

    ____ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ MUSE ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

    MUSE

    ELEGANCE____

    MUSE

    REVISED____

    MUSE

    MINT____

    ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΜΟΥΣΑ ΣΟΥ

    Η Muse αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς που εμπνέει.

    Αντανακλά τη δημιουργική ενέργεια και τη θηλυκότητα της γυναίκας που είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και διατίθεται σε κομψές και συμμετρικές πόζες.

    Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τις πανύψηλες φιγούρες της και περιλαμβάνει 18 κομψές πόζες.
    Με στόχο την ανάδειξη του ρούχου οι συλλογές Muse Ton-Sur-Ton και Muse Articulated αποκαλύπτουν την έννοια της συμμετρίας.

    Δίπλα-δίπλα, πλάτη-πλάτη ή πρόσωπο με πρόσωπο, η συλλογή Muse γίνεται ζωντανός καθρέφτης.

    Η απόλυτη συμμετρία.

    Επισκεφθείτε τη συλλογή Muse και επιλέξτε την πόζα που σας αρέσει ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας και να σας παρουσιάσουμε όλες τις δυνατότητες τηςMuse Mint.